Skip to Content

A barberek és fodrászok által türelmetlenül várt #STMNTSUMMIT izgalma évről évre nő. 2024-re a közösség a kreativitás és a művészi inspiráció melegágyának számító, vibráló barcelona városába tart. 

You need to accept cookies to play this video

A negyedik #STMNTSUMMIT minden várakozást felülmúlt, és új kreatív energiával töltötte fel az STMNT közösséget, hogy inspirálja a mesterségüket. A fodrászat és a barberek legjobbjait tömörítő, magával ragadó esemény négy napon keresztül zajlott, és az oktatás és az inspiráció tökéletes keverékét mutatta be, magával ragadó hajbemutatókkal, köztük 45 élő modellel, vendégelőadókkal és egy 2024-es újdonsággal - egy teljes fesztiválélménnyel!

BARCELONA VOLT AZ IDEI #STMNTSUMMIT IZGALMAS CÉLPONTJA. ALKOTÓKÉNT MÉLYEN BENNE VAGYOK A SZÍNFALAK MÖGÖTT, BIZTOSÍTVA, HOGY MINDEN EGYES CSÚCSTALÁLKOZÓ KIHAGYHATATLAN ESEMÉNY LEGYEN A BORBÉLYOK ÉS A MÁRKÁNK RAJONGÓI SZÁMÁRA. HIHETETLENÜL KIFIZETŐDŐ SEGÍTENI, HOGY AZ STMNT GLOBÁLIS PLATFORMMÁ NŐJÖN, AMELY A TEHETSÉGES MŰVÉSZEK KÖZÖSSÉGÉT ÜNNEPLI.

- NOMAD BARBER, AZ STMNT LÉTREHOZÓJA

Mint minden évben, most is az STMNT globális alkotóI álltak az esemény középpontjában, akik a színpadra léptek, hogy megosszák a legfrissebb meglátásaikat, trendjeiket és a 2024-es nyilatkozataik mögötti inspirációt:

GLOBAL CREATOR
JULIUS CVESAR (@JULIUSCAESAR)

GLOBAL CREATOR
STAYGOLD
 (@STAYGOLD31)

GLOBAL CREATOR
NOMAD BARBER (@NOMADBARBER)

Az STMNT alkotóI megosztották a színpadot a nemzetközileg elismert vendégművészekkel, gradienttel és janina zais-szal, akiket az STMNT oktatási csapata hívott meg, hogy bővítsék az STMNT közösség készségeit.

TECHNICAL CUTTING EXPERT
GRADIENT (@GRADIENT____)

CELEBRITY & EDITORIAL COLORIST
JANINA ZAIS (@JANINAZAIS)

Gradient és Janina izgalmas színpadi bemutatókon keresztül osztotta meg szakértelmét az STMNT közösséggel.

#STMNTSUMMIT: MI TÖRTÉNT

A #STMNTSUMMIT négy hihetetlen napot kínált a barbereknek és fodrászoknak, amelyeken olyan oktatásban és inspirációban volt részük, mint még soha, és amelyek a témák széles skáláját ölelték fel a szakmájuk fejlesztéséhez:

1. NAP - TARTALOMKÉSZÍTÉS

STMNT nagykövetek gyűltek össze a világ minden tájáról, hogy a leghíresebb influencerekkel együttműködve feltűnő, mégis kereskedelmi szempontból hordható megjelenéseket hozzanak létre. A közel 3,5 millió követővel rendelkező @WILLIWHEY, @STEVENEPPRECHT, @PHILIPPGELTER, @KIM_TNKA, @NBAO.T és @JAN_STUEHMER influencerek haját az STMNT nagykövetek formázták meg, mielőtt a kamera megörökítette volna a megjelenésüket. A fotózás szerkesztőségi képek, Instagram Reels-ek és TikTok tartalmak keverékét fedte le.

2. NAP - Train-the-Trainer

Ez egy lehetőség volt az stmnt globális oktatási szakértőI és nagyköveti közösségének továbbképzésére. Az STMNT egy olyan márka, amely mindig is túlmutatott a terméken, de az idei train-the-trainer alkalmával egy lépéssel tovább mentek - a hajon túl -, hogy az STMNT-t mint életstílust öleljék fel. A barberségen és fodrászaton kívüli iparágakból érkező vendégelőadók csatlakoztak az stmnt csapatához, hogy gazdagítsák az általános élményt:

FASHIONISTA & INFLUENCER
JOSHUA GODFREY 
(@JOSHUADGODFREY)

KOMMUNIKÁCIÓS SZAKÉRTŐ
BEN GALLAGHER

DIGITÁLIS SZAKÉRTŐ
BURKHARD MUELLER 
(@MUTABOR_OFFICIAL)

A meghívott előadók e változatos keverékét azért választottuk ki, hogy az STMNT oktatási szakemberei és nagykövetei olyan készségekkel rendelkezzenek, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a csúcson maradhassanak.

"AZ OKTATÓINK TOVÁBBKÉPZÉSE RENDKÍVÜL FONTOS. TÖREKSZÜNK AZ INNOVÁCIÓRA AZÁLTAL, HOGY A LEGJOBB ÁPOLÓI OKTATÁST HOZZUK A PIACRA."

- BERNHARD KOEBL, AZ STMNT OKTATÁS GLOBÁLIS VEZETŐJE

3. NAP - NEMZETKÖZI BORBÉLYFESZTIVÁL

Továbbra is bizonyítva, hogy miért volt nagyobb, jobb és merészebb a 2024-es #STMNTSUMMIT, idén az STMNT global team az STMNT ibériai csapatával és az artero professzionális ,eszközgyártóval együttműködve megtartotta saját nemzetközi barber fesztiválját. Ez tökéletes alkalom volt arra, hogy az STMNT közösség hátradőljön és élvezze a jó ételek, a zene és az inspiráló hajbemutatók fúzióját. A tetoválóművészek bőrre tintáztak, míg az utcai művészek graffiti STMNT artboardokat készítettek ebben a kreatív környezetben. A történelmi palo alto-ban - egy olyan területen, amelyet mostanában a fiatal kreatívok újra felfedeztek és újjáélesztettek - ez az inspiráló helyszín ideális hátteret nyújtott a kreativitás egész napos utazásához és a fodrászszakma igazi ünnepléséhez.

4. NAP - VIP ÁPOLÓ SZEMINÁRIUM

Az utolsó napra a barberek és fodrászok egy kiválasztott csoportját hívták meg egy vip mesterkurzusra, hogy a szakma legjobbjaitól tanuljanak. Sok #STMNTSUMMIT résztvevő számára az esemény egyszeri lehetőséget jelentett az életben, hogy ilyen látványos nemzetközi művészektől tanulhassanak. Ez a vip grooming szeminárium mélyreható betekintést nyújtott abba, hogy a szakértők hogyan alkották meg a színpadon bemutatott stílusokat, a precíziós vágási technikák fokozatos részletezésével. Az ülésen a staygold és a lab stúdiók által tartott élő fotózásra is sor került, ahol a résztvevők "A lencse mögé" tekinthettek be, és megtudhatták, hogyan kell egy professzionális hajfotózást elkészíteni.

A #STYLEDBYSTMNT VERSENY GYŐZTESÉNEK ÜNNEPLÉSE

A #STMNTSUMMIT egyben alkalom volt arra is, hogy megünnepeljük yoshi okabe-t (@STYLES.BY.YOSHI) a nemzetközi #styledbySTMNT instagram verseny győztesét. Yoshi a harmadik napon, a nemzetközi fodrászfesztiválon lépett színpadra, és újrateremtette a győztes megjelenését, miközben beszélt a karrierje csúcspontjairól és arról, hogy miért az STMNT a kedvenc termékcsaládja.

Yoshi mellett olyan tehetséges művészek is részt vettek, mint titan barber (@TITAN_BARBER), az STMNT új digitális nagykövete. Moderátorként és mentorként elmagyarázta, hogyan dolgozik az STMNT US a fodrászokkal és fodrászokkal, hogy fejlesszék a közösségi médiában való jártasságukat.

Látogasd meg az STMNT Grooming Goods INSTAGRAMOT és a TIKTOK közösségi média oldalokat, hogy további eseményfotókat és történeteket láthassunk a jelenetek mögül.

#MAKEYOURSTMNT
OKTATÁS